Menu

Veelzijdig en veilig in buiteninstallatie en tuinverlichting

Tuinverlichting, een vijverpomp, een oplaadpunt voor een automatische gazonmaaier. De buiteninstallatie moet aan steeds meer wensen voldoen. Roelofsen Elektrotechniek kiest voor een gedegen oplossing waarbij veiligheid en multifunctionaliteit voorop staan.

Wij maken bij al onze buiteninstallaties gebruik van een geaard 230 Volt systeem. Dat is niet alleen de meest veilige oplossing, mits op de juiste manier afgezekerd, het is ook de meest veelzijdige. U kunt er bijvoorbeeld diverse apparaten via tijdklokken mee aan- en uitschakelen.

Tuinverlichting die past

Voor de juiste tuinverlichting maakt onze elektromonteur een verlichtingsplan dat uw tuin het beste uitlicht. In samenwerking met u of uw hovenier maken we een doordacht ontwerp en bieden we advies over welke modellen buitenlampen goed bij uw tuinsfeer aansluiten.

Roelofsen Elektrotechniek staat voor kwaliteit, transparantie en persoonlijk contact. We bieden een maatwerkofferte die we persoonlijk met u doorspreken. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.

Neem contact op

Neem voor een vrijblijvende kennismaking contact met ons op.

Vraag een offerte aan