Menu

De extra’s van een ventilatiesysteem en stofzuiginstallatie

Bent u van plan om uw woning te verbouwen, renoveren of een nieuwe woning te bouwen? Dan is het slim om ook na te denken over de extra’s van een mechanisch ventilatiesysteem en/of een stofzuiginstallatie.

Het moment dat het leidingwerk voor gas, water en licht wordt aangelegd, is ook het moment dat Roelofsen Elektrotechniek een ventilatiesysteem en/of stofzuiginstallatie vakkundig voor u installeert.

Mechanisch ventilatiesysteem

We plaatsen de ventilatiekanalen, installeren de afzuigunit en werken het zichtwerk netjes af. Voor elke kamer wordt de wettelijk juiste ventilatiecapaciteit berekend en juiste afzuiging ingeregeld. Zo bent u altijd verzekerd van een fris huis. Desgewenst monteren we ook CO2-melders gekoppeld aan de afzuigunit.

Stofzuiginstallatie

Nooit meer een zware stofzuiger achter u aan. Met een stofzuiginstallatie kunt u op elk punt in uw woning een aansluiting maken voor de stofzuigslang. De stofzuiginstallatie is een gesloten systeem dat op elke aansluiting in huis dezelfde zuigcapaciteit geeft. Dat is gemak, comfort én een schoon huis.

Roelofsen Elektrotechniek staat voor kwaliteit, transparantie en persoonlijk contact. We bieden een maatwerkofferte die we persoonlijk met u doorspreken. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.

Neem contact op

Neem voor een vrijblijvende kennismaking contact met ons op.

Vraag een offerte aan